oana pirlogea - psiholog

”You see, we don`t know what our goals are. We learn our goals only in the process of getting there. You don`t know what the baby is going to become. Therefore, you wait and take good care of it until it becomes what it will.”

 Milton H. Erickson

Cine sunt – Ce am realizat – Încotro mă îndrept

Sunt Oana – Denisa Pirlogea, psiholog clinician practicant sub supervizare, iar drumul meu profesional se îndreaptă spre o profesie dedicată oamenilor – oameni mici sau oameni mari, cu dificultăți mai mult sau mai puțin impuse de mediu sau de factori medicali obiectivi.

Cu toate că în anul 2015 am absolvit cursurile programului de master „Psihologia sănătății – cercetare clinică și optimizare comportamentală” din cadrul Universității București, am reușit să acumulez o experiență de 2 ani și jumătate în lucrul cu copiii, prin intermediul următoarelor activități:

  • Grupuri de dezvoltare personală pentru copiii preșcolari, sub coordonarea Psih. Carmen Vieru;
  • Programe de modelare comportamentală și terapie pentru copii cu TSA;
  • Observarea copiilor pentru identificarea comportamentelor problematice și susținerea și însoțirea lor în perioada de adaptare la mediul educațional;

Pe plan academic, am urmat cursurile facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie. În prezent, urmez cursurile programului de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie din cadrul „Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-comportamentale  AHPCC”, București.

Domenii de specialitate: psihologia dezvoltării, psihologia personalității, psiho-diagnoză, psihoterapii cognitiv-comportamentală, integrare socială.