Misiune,-obiective,-viziune.

In interiorul nostru exista un izvor nesecat de vitalitate, optimism, libertate de exprimare, iubire, incredere si creativitate. Toate aceste resurse sunt „ferestre” catre potentialul tau interior, conferindu-ti puterea de a-ti activa si optimiza resursele, de a fi constient de tine si de propriul tau „Sine”.

Din pacate, de-a lungul vietii ne intalnim cu tot felul de experiente dificile si bulversante, care ne aduc in gand si suflet senzatia de nesiguranta, indoiala, neincrederea in sine, teama si sentimente de neimplinire, tendinta de a lasa totul balta, coplesiti de oboseala si dezamagiri.

Momentele de criza existentiala sunt inerente vietii, cu totii le traversam.

A cauta sa te cunosti cat mai bine, sa-ti descoperi punctele forte si vulnerabilitatile, a trai sentimente de indoiala de sine, de tristete, furie, de neputinta si blocaj emotional sunt exeperiente firesti ale vietii. Insa, uneori aceste sentimente si trairi negative se adancesc, nu trec de la sine, ci persista, creand conflicte interioare ce nu se rezolva atat de usor.

In aceste momente intervine rolul psihologului. Psihologul este diferit de prietenul tau, el iti este ghid obiectiv in procesul explorarii interioare, te va sustine in a deveni realist si onest cu privire la tine insuti si la ceilalti, mai iubitor si mai tolerant cu propria-ti persoana si cu cei din jurul tau, te va ghida in a gasi cele mai eficiente modalitati de a introduce in viata ta ceea ce este nou si diferit, pastrand acele parti vechi care-ti sunt utile si aruncand ceea ce nu mai este de folos, de a actiona autentic si creativ, eficient si responsabil, de a lupta corect si eficace cu obstacolele vietii.

Trainyourmind este un sir de povesti inspirationale care te vor ghida in a te cunoaste mai bine, dinspre interior spre exterior, redandu-ti spontaneitatea creatoare, vitalitatea, increderea si optimismul.

Trainyourmind iti pune la dispozitie un set de instrumente eficiente care iti vor arata ca cel mai autetic lucru la tine este puterea de a crea si reinventa, de a depasi, de a transforma si darama convingeri si prejudecati si de a fi mai buni decat propia suferinta

Echipa Trainyourmind