1

Am incredere in mine

 

Iţi auzi copilul spunând: „nu pot”; „nu sunt în stare”, „nu voi reuşi”; „ e prea greu pentru mine”, „alţi colegi sunt mai deştepţi”, „îmi e ruşine să ridic mâna”,„ am avut emoţii şi am uitat tot”, „colegii rad de mine dacă spun ceva greşit”, „nu ştiu, mai În practica noastră psihoterapeutică cu copiii şi adolescenţii, am constatat că modul în care se percep pe sine le influenţează alegerile, acţiunile şi comportamentele şcolare şi sociale. Conştientizarea propriilor competenţe şi încrederea în sine, care vin din stăpânirea unor elemente de intelegenta socială şi emoţională, îi sunt necesare pentru a se descurca în societate;

  • pentru a se împotrivi tendinţelor nocive;
  • pentru a analiza cu discernământ oportunităţile şi presiunile sociale;
  • pentru a construi şi menţine relaţii pozitive în familie, în comunitate, la şcoală şi în relaţiile cu covârstnici;
  • pentru a înţelege că dincolo de propria persoană se află o lume mai vastă de relaţii, idealuri şi cauze de care suntem într-adevăr cu toţii legaţi.

Detalii organizatorice:

  • Durata cursului:  10 ședințe , cu durata de 90 minute/ședință, in intervalul orar 17.00 –18.30
  • În sala de curs vor fi maxim 12 copii.Investiția: 600 lei, ce pot fi plătiți în 2 rate (300 ron) saptamana.
  • Cei care doresc să achite taxa integral, beneficiază de o reducere de 10%.
  • Dacă mai inscrii și alți copii lacurs, ai o reducere de 5% pentru fiecare copil înscris.
  • Locație: Pentru locație vă rugăm să ne contactați.
  • Calendarul desfasurarii:Perioada I: 04.07- 15.07.2016, de luni pana vineri Perioada II: 18.07-20.07.2016, de luni pana vineri

Atelier de dezvoltarea inteligenței logico-matematice

Dacă aveți un copil cu vârsta între 5 – 12  și sunteți interesati să-l încurajați să exploreze, să comunice, să rezolve probleme într-o manieră inedită și creativă, să aibă un nivel ridicat de energie, motivație și optimism, sa iasa din rigorile prestabilte sau din stereotipiile definitiilor din manual, vă invităm să citiți mai multe despre acest atelier.

Ce este ”Atelierul de logico matematica”?

Acest atelier ,presupune o întâlnire de lucru, o dată pe săptămână, timp de 90 de minute, în care copiii au la dispoziție metode practice care-i ajută să învețe mai eficient, să gândească într-un mod creativ și inovator, să-și dezvolte atitudini pro explorare, investigare și cercetare, să-și dezvolte gândirea divergentă, abilitățile de colaborare și capacitatea de rezolvare a problemelor într-o manieră constructivă.

Detalii organizatorice:

Durata cursului:  10 ședințe , cu durata de 90 minute/ședință, in intervalul orar 18.30 – 20.00

În sala de curs vor fi maxim 12 copii.

Investiția: 600 lei, ce pot fi plătiți în 2 rate (300 ron) saptamana. Cei care doresc să achite taxa integral, beneficiază de o reducere de 10%. Dacă mai inscrii și alți copii la curs, ai o reducere de 5% pentru fiecare copil înscris.

Locație: Pentru locație vă rugăm să ne contactați!

Calendarul desfasurarii:

Perioada I: 04.07- 15.07.2016, de luni pana vineri

Perioada II: 18.07-20.07.2016, de luni pana vineri

Eu și calitățile mele

(se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani)

Poveștile au o influență mare asupra dezvoltării afective și comportamentale a copilului. Ele îi învață pe copii valorile morale. Dau exemple de cum ar trebui să rezolve copiii problemele obișnuite. Poveștile le oferă cuvintele de care aceștia au nevoie pentru a rezolva probleme dificile. Totodată, deschid nenumarate posibilități și creează un sentiment al încrederii și al speranței. Poveștile terapeutice învață copilul noi modalități de a face față problemelor lor și îi pot ajuta să treacă prin perioadele difcile.

De ce să-ți aduci copilul la acest atelier?

Activitățile acestui atelier invită copilul într-un spațiu în care inovația este cheia succesului în a-și ”scrie și descrie” emoțiile, experiențele, sentimentele. Folosindu-ne de joc, de elemente naturale (pietre, frunze, scoici,nisip,etc), de carduri teraputice, plastelină și lut vom crea cadrul adecvat în care copiii vor învăța să-și creeze propria metaforă/poveste teraputică, care îl va ajuta să-și îmbunătățească comportamentul, aitudinea vis a vis de dificultățile de zi cu zi și chiar performanțele școlare.

Detalii organizatorice

Durata cursului:  10 ședințe , cu durata de 90 minute/ședință, in intervalul orar 17.00 -18.30

În sala de curs vor fi maxim 12 copii.

Investiția: 600 lei, ce pot fi plătiți în 2 rate (300 ron) saptamana. Cei care doresc să achite taxa integral, beneficiază de o reducere de 10%. Dacă mai inscrii și alți copii la curs, ai o reducere de 5% pentru fiecare copil înscris.

Locație: Pentru locație, vă rugăm să ne contactați!

Calendarul desfasurarii:

Perioada I: 04.07- 15.07.2016, de luni pana vineri

Perioada II: 18.07-20.07.2016, de luni pana vineri

NLP Integrativ pentru copii și adolescenți

Curs de atitudine si succes

Primul curs de NLP Integrativ din România

– Nivel I –

„Tranformă potențialul tău în performanță!”

Cum îi poate fi de folos NLP-ul copilului meu?

NLP se referă la experiențele de viață ale copilului tău- cum cunoaște lumea și persoanele din jurul său, cum face ceea ce face, cum se conectează la propriile resurse, cum își ia deciziile,cum se percepe pe el însuși, cum învață și cum se raportează la dialogul cu ceilalți.

Bun venit la cursul de Programre Neuro Lingvistică. Wow! Ce pompos sună!

– Neuro se referă la toate gândurile care ne trec prin cap.

– Lingvistic se referă la tot ceea ce spunem și cuvintele pe care le folosim.

– Programre se referă la ceea ce facem, la acțiunile și comportamentele noastre.

Îți sună cunoscut, așa-i? :)

Tehnicile de lucru NLP ajută copiii să devină mai conștienți cu privire la ei înșiși, să învingă probleme emoționale, comportamentale, fobii și ganduri anxioase, să identifice mai ușor lucrurile la care se pricep cel mai bine (spre exemplu, cum să învețe eficient, conform propriului stil de învățare, să joace tenis, să își facă prieteni) și lucrurile pentru care au mai multe opțiuni la dispoziție (spre exemplu, persoanele cu care aleg să se împrietenească, grupurile din care aleg să facă parte, deciziile privind traseul educațional, etc).

Calendarul desfasurarii:

Modul 1: 04.07;

Modul 2: 05.07;

Modul 3: 06.07;

Modul 4: 07.07

Modul 5: 08.07;

Modul 6: 11.07;

Modul 7: 12.07;

Modul 8: 13.07;

Modul 9: 14.07;

Modul 10: 15.07

În sala de curs vor fi minim 8* – maxim 16 copii.

Investiția: întregul curs costă 1600 ron /10 module, ce pot fi plătiți în 10 rate (160 ron) în fiecare zi de curs, conform calendarului. Cei care doresc să achite taxa integral, beneficiază de o reducere de 10%. Dacă mai inscrii și alți copii la curs, ai o reducere de 5% pentru fiecare copil înscris.

*in cazul în care nu se strânge numărul minim de copii, cursul se va reprograma la o dată ce urmează a fi anunțată.

Cursul se adresează copiilor cu vârste între 7-18 ani, lucrându-se pe următoarele categorii de vârstă, obiectivele fiind adaptate acestora.

 7-10 ani

 11-14 ani

 15-18 ani

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, contactati-ne la adresele de mail:

carmen.vieru@trainyourmind.ro, oana.paunescu@trainyourmind.ro,

sau la numerele de telefon: 0726779826 / 0724962923