eveniment-18-1-1024x536

Cum să creşti încrederea în sine a copilului

Când am o părere bună despre mine şi mă plac aşa cum sunt, şansele ca să întâmpin evenimentele vieţii de pe o poziţie de demnitate, onestitate, echilibru, iubire şi realism sunt foarte mari!

Aceasta este starea de “stimă de sine înaltă”.

Pe de altă parte, dacă părerea cuiva despre sine este depreciativă, caracterizată de limitări, neputinţă sau alte atitudini negative, energia devine difuză şi fragmentată.

Dacă nu mă plac, atunci mă delavalorizez şi întâmpin viaţa de pe o poziţie de teamă şi neputinţă.

Încă de când sunt mici, copiii trebuie învăţaţi să se iubească pe sine, să înveţe să creadă în ei şi să se declare valoroşi pentru a deveni pe deplin umani, empatici şi fericiţi, pentru a întemeia şi a menţine relaţii satisfăcătoare, pentru a fi adecvaţi, eficienţi şi responsabili.

Copilul vine pe lume ca o coală albă de hârtie, iar stimă lui de sine, valoarea pe care şi-o acordă, sunt un produs al modului în care îl tratează adulţii. Copiii învaţă stima de sine din vocile pe care le aud, din expresiile din ochii adulţilor care au grijă de ei, din modul în care adulţii răspund temerilor şi îngrijorărilor lor.

Te aşteptăm la workshop-ul
„Ajută-l de mic să reuşească în viaţă”
pentru a găsi cele mai eficiente metode de a creşte un copil încrezător în sine.

Ne vom gândi împreună la următorul aspect:

în această perioadă, copiii absorb cu „lăcomie” informaţiile, iar noi controlăm în mare măsură „hrana” dezvoltării pe care o primesc. Noi alegem casa în care trăiesc, partenerii de joacă, anturajul cu care interacţionează, tipul şi frecvenţa expunerii la anumite contexte socio-culturale, cartierul, creşa, grădiniţa, şcoala la care merg.
Cu alte cuvinte, în aceşti ani de început, avem ocazia să controlăm mesajele care ajung la ei.

Acum ştii deja că tu eşti iniţiatorul, profesorul şi modelul pentru dezvoltarea unor sentimente de preţuire faţă de propria persoană.

UNDE:

Cabinetul TrainYourMind Psychology, Business Center Cotroceni, Corp A, Scară 2, Etaj 3

ACCES ZONA:

Zona intersecţiei B-dul Iuliu Maniu cu B-dul General Vasile Milea, lângă mallul AFI Palace Cotroceni.
Acces metrou: staţia Politehnică.
Acces RATB: autobuzele 136, 236, 336, 105, 139, troleibuzele 61, 62, 69, 90, 91, 93,96.

INVESTIŢIA TA: 50 lei

Pe lângă informaţiile pe care le vei afla în cadrul workshop-ului, la finalul evenimentului, vei pleca acasă cu un mini-suport de curs care conţine jocuri şi soluţii concrete pe care să le aplici acasă, pentru a-l ajuta realmente pe copil să-şi crească încrederea în sine.

Având aceste soluţii, te vei bucură că deţii mai mult control şi că poţi face ceva concret pentru creşterea stimei de sine a copilului.

Şi dacă simţi că îţi doreşti să participi ca să afli aceste metode şi jocuri care cresc încrederea în sine a copilului, grăbeşte-te să te înscrii la eveniment, deoarece sunt doar 20 de locuri disponibile care se ocupă în ordinea înscrierilor şi a plăţilor efectuate.
Astfel, dacă doreşti să-ţi asiguri locul la eveniment, poţi efectua plata workshop-ului în contul SC Trainyourmind Psychology SRL: RO41INGB0000999905245060, deschis la ING Bank.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, contactati-ne la adresele de mail:
carmen.vieru@trainyourmind.ro, oana.paunescu@trainyourmind.ro,
sau la numerele de telefon: 0726779826 / 0724962923